Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Grillowana pierś z kurczaka

Kuchnia SIMPLY

Grillowana pierś z kurczaka Liczba osób: 2
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 30 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Pierś z kurczaka, 1 sztuka
  • Olej rzepakowy, 50 ml
  • Czosnek, 1 ząbek
  • Tymianek, 1/2 łyżeczki
  • Majeranek, 1/2 łyżeczki
  • Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Przygotowujemy marynatę. Mieszamy olej z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, tymiankiem, majerankiem, solą i pieprzem. Pierś nacieramy marynatą i odstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny. Grillujemy po 10 minut z każdej strony na małym rzeże.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA





[indeed_popups id=1]