Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Wątróbka drobiowa z winogronami

Kuchnia SIMPLY

Wątróbka drobiowa z winogronami Liczba osób: 2
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 20 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Wątróbka drobiowa, 400 g
  • Winogrona, 200 g
  • Sałata masłowa, 1/2 główki
  • Olej, 1 łyżka
  • Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Wątróbkę myjemy i osuszamy. Na patelni rozgrzewamy olej i dodajemy wątróbkę. Podsmażamy chwilę, aż się zetnie. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy pokrojone na połówki winogrona. Smażymy około 5 minut. Na talerz wykładamy sałatę, a następnie wątróbkę z winogronami.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA