Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Pasta z makreli

Kuchnia SIMPLY

Pasta z makreli Liczba osób: 4
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: 20 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • filet z wędzonej makreli, 1 szt.
  • mała cebula, 1 szt.
  • jajka, 2 szt.
  • szczypiorek
  • majonez, 2 łyżki
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Makrelę kroimy na mniejsze kawałki i blendujemy. Następnie gotujemy jajka na twardo, które po ostygnięciu kroimy w kostkę i dodajemy do ryby, razem z pokrojoną cebulą i szczypiorkiem. Wszystko mieszamy razem z dwoma łyżkami majonezu. Doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem schładzamy.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA





Simply life