Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Pasta z wędzonego pstrąga

Kuchnia SIMPLY

Pasta z wędzonego pstrąga Liczba osób: 4
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 30 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Wędzony pstrąg, 1 sztuka
  • Jajka, 4 sztuki
  • Ogórek kiszony, 2 sztuki
  • Majonez, 2 łyżki
  • Szczypiorek, ¼ pęczka
  • Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kostkę. Pstrąga obieramy, usuwamy skórę i ości. Rozdrabniamy palcami. Ogórek kiszony kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy. Wszystkie składniki łączymy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA





Simply life