Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Sajgonki z warzywami

Kuchnia SIMPLY

Sajgonki z warzywami Liczba osób: 4
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: 30 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Papier ryżowy, 1 opakowanie
  • Marchewka, 2 sztuki
  • Sałata zielona, ½ sztuki
  • Papryka czerwona, ½ sztuki
  • Papryka żółta, ½ sztuki
  • Kiełki fasoli mung, 4 łyżki
  • Sos sojowy, 2 łyżki

Sposób przygotowania:

Papier ryżowy namaczamy w ciepłej wodzie. Marchewkę i papryki kroimy w paski. Kawałki papieru smarujemy sosem sojowym. Nakładamy po liściu sałaty oraz warzywa i kiełki. Zawijamy w roladki.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA