Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Biała kiełbasa

Kuchnia SIMPLY

Biała kiełbasa Liczba osób: 4
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 30 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Biała kiełbasa surowa, 4 sztuki
  • Cebula, 1 sztuka
  • Majeranek, 1 łyżeczka
  • Olej, 1 łyżka

Sposób przygotowania:

Kiełbasę gotujemy około 15 minut. Wywar możemy wykorzystać później do zrobienia żurku. Na patelnię rozgrzewamy olej i wkładamy kiełbasę. Cebulę kroimy w piórka. Dodajemy do kiełbasy. Przyprawiamy majerankiem. Smażymy dopóki kiełbasa będzie zarumieniona, a cebulka się zezłoci.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA





[indeed_popups id=1]