Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Faszerowane jajka

Kuchnia SIMPLY

Faszerowane jajka Liczba osób: 2
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 40 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Jajka, 5 sztuk
  • Czubryca zielona, 1/2 łyżeczki
  • Cebulka dymka, 1/2 pęczka
  • Majonez, 2 łyżeczki
  • Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na połówki i wyciągamy żółtko. Rozgniatamy widelcem i dodajemy majonez. Przyprawiamy czubrycą, solą i pieprzem. Cebulkę drobno siekamy. Dodajemy do rozgniecionych żółtek. Farsz nakładamy do przekrojonych białek. Posypujemy odrobiną cebulki.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA