Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Kremowy twarożek z cebulką dymką i ziołami

Kuchnia SIMPLY

Kremowy twarożek z cebulką dymką i ziołami Liczba osób: 2
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 15 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Twarożek półtłusty, 250 g
  • Cebulka dymka, pęczek
  • Śmietana 18%, 4 łyżki
  • Sól, pieprz, ulubione suszone zioła

Sposób przygotowania:

Twarożek wkładamy do miski, dodajemy śmietanę, nasze ulubione zioła, doprawiamy pieprzem i solą do smaku i dokładnie rozdrabniamy widelcem (aby uzyskać bardziej gładką konsystencję, możemy zmiksować twarożek blenderem). Cebulkę dymkę myjemy, siekamy i dodajemy do twarożku. Mieszamy wszystko razem. Podajemy z chlebem, krakersami lub jako dip do świeżych warzyw.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA