Następna wyjątkowa oferta już w piątek 27 maja.

Sałatka z brokułami i fetą

Kuchnia SIMPLY

Sałatka z brokułami i fetą Liczba osób: 2
Poziom trudności: łatwy
Czas przygotowania: ok. 30 minut
Wydrukuj

Składniki:

  • Brokuły, 1 sztuka
  • Ser typu feta, 100 g
  • Płatki migdałowe, 2 łyżki
  • Czosnek, 2 ząbki

Sposób przygotowania:

Brokuły dzielimy na zgrabne różyczki. Gotujemy w osolonej wodzie 7-10 minut, aż brokuły będą miękkie. Odstawiamy do wystudzenia. Czosnek kroimy w cienkie plasterki. Na rozgrzanej patelni prażymy płatki migdałowe i czosnek. Ser kroimy w małą kostkę. Do brokułów dodajemy ser. Posypujemy migdałami i czosnkiem.

« powrót
PRODUKT TYGODNIA





[indeed_popups id=1]